lørdag den 24. september 2016

Kære familie og venner.
Så er vi kommet til Grønland.
Vi ankom d. 22. sept. til Sisimiut. Helle og Bruno, som vi skal afløse, tog imod i lufthavnen. Vi fik en lille rundtur i byen, så vi har en fornemmelse af, hvor vi er :-). Der bor ca. 5600 i byen, og her er mange fine butikker med håndlavet brugskunst, alm. fødevarebutikker og andre forretninger.
På Hotel Sømandshjemmet fik vi hilst på volontører og ansatte. Vi er blevet taget rigtig godt imod! Udover os er der 11 timelønnede ansatte fra byen og 4 volontører fra Danmark. Her er en rigtig god stemning :-). På hotellet er der 33 værelser og konferencefaciliteter til ca. 30. I denne weekend er her fuldt belagt pga. fiskerimesse i byen. Så her er en livlig aktivitet. Udover hotelgæster kommer mange stamkunder fra byen til forskellige måltider i løbet af dagen.
Preben og jeg har en uges overlap med Helle og Bruno, så vi suger til os af deres viden. De viser os byen og tager os med til kaffemikker. Indtil videre har vi været til 3 :-).
Vejret her er lidt anderledes, end det vi kom fra. Ca. 0 gr, men klart og frisk. Naturen er fantastisk flot. Vi vedhæfter fotos herfra.
Ha det godt, alle. Send os gerne en mail, det kunne være hyggeligt. Spørg om hvad som helst, og vi vil svare..
Kærlig hilsen Jytte og Preben.







2 kommentarer:

  1. Hej Jytte & Preben
    Lyder bare helt vildt godt, med den gode stemmning og flotte natur, og dejligt at I er blevet taget så godt imod :) karin og jeg var i Århus Valgmenighed i søndag, og hvem tror I at vi møder; Gyda & Anders netop hjemkommet fra Grønland, til fire uger ferie :) Hvor er verden da nogen gange lille. Tak for de fine billeder, det ser godt nok flot ud. Mon ikke det er aftensolen der giver det flotte lys, det må være helt fantastisk at være der. Vi vil bede for at I må komme godt igang deroppe :) Kærlig hilsen Karin & Jack

    SvarSlet
  2. Hvor ser det bare fantastisk ud! Mangler bare lige et billede med jer to på :)
    Tanker og bønner herfra. Knus Malene Kruse

    SvarSlet